“Het leven is vol ontdekkingen. Kleine ontdekkingen, die soms tot grootse verrassingen leiden. Het zijn juist deze ontdekkingen die het dagelijkse leven zijn charme geven. Daarom is Teamasters de consument uit het hart gegrepen die houdt van het onbekende. Die liever kiest voor het spannende zijspoor dan de platgetreden paden, en die gelooft dat daar maar weinig voor nodig is.

Het merk dat je meeneemt op reis en je vertelt wat je proeft. Reken maar dat het een mooie reis wordt, met als vertrekpunt het schap dat je kent. Geniet ervan. Teamasters. Blijf ontdekken.”
– Steven Kleinjan.

“Teamasters is geen thee voor iedereen. Het is thee voor mensen die graag op z’n tijd een nieuwe smaak ontdekken. Een smaak die niet alledaags is en tot de verbeelding spreekt. Een smaak die niet alleen de consument verrast, maar ook zijn gasten. Dat is het mooie van Teamasters. Het merk zal in beweging blijven. En steeds meer thee­­drinkers zullen er hun mond vol van hebben. Wat voor smaak-v­arianten er nog gaan komen? Uw klanten gaan het ontdekken. We hebben ideeën genoeg.”
–  Robert Kleinjan